Nachtelijke zoekactie naar persoon te water in Floresvijver

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Duikers van de brandweer hebben in de nacht van zaterdag op zondag verschillende zoekslagen gemaakt in de Floresvijver vanwege een persoon die mogelijk te water was geraakt. Dat meldt incidentenfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

De melding van een persoon te water kwam rond 03.30 uur bij de hulpdiensten binnen. “Verschillende politiewagens staan bij de vijver, en ook de brandweer is aanwezig met de duikers en de grote hulpverleningswagen”, laat Ten Cate korte tijd later weten. De hulpverleners begonnen direct met een zoekactie: “De duikers zijn te water gegaan en een aantal brandweerlieden lopen met zaklampen rond de vijver. Ondertussen zijn agenten druk bezig met een onderzoek waarbij ze bevestigd proberen te krijgen of er inderdaad een persoon te water is geraakt.”

Uiteindelijk werd er niemand aangetroffen. De zoekactie werd even na 04.00 uur afgebroken waarop de hulpdiensten weer terugkeerden naar de kazerne. Door de politie wordt er verder onderzoek gedaan.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl