Het Verbond laat bezoekers langs voorstellingen trekken

nieuws

De theatermakers van Het Verbond presenteren komend weekend voor de tweede keer een theatrale expositie. Groepen van elk 25 bezoekers trekken door de stad van de ene naar de andere voorstelling.

Van de in totaal twaalf locaties krijgt elke publieksgroep er drie te zien. De bezoekers kiezen voor één voorstelling en krijgen daar twee verrassingsoptredens en -locaties bij. Het Verbond bestaat uit vier jonge theaterprofessionals. Het werd vorige zomer gelanceerd als antwoord op de eerste klappen van de coronacrisis. Dit jaar zijn er voorstellingen op 17, 18 en 19 september.

Op de twaalf locaties worden volgens de organisatie grensverleggende voorstellingen gebracht door jonge theatermakers. Dat gebeurt op bijzondere locaties, zoals kerken, scholen, musea en cafés. Meer informatie is te vinden op de website hetverbondgroningen.nl.

Deel dit artikel: