Brommerrijder gewond bij verkeersongeluk Helper Westsingel

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk zaterdagavond op de Helper Westsingel is de bestuurder van een brommer gewond geraakt. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 19.15 uur. “Bij het ongeluk zijn een brommerrijder en de bestuurder van een personenauto betrokken”, vertelt Ten Cate. “De personenauto kwam uit een oprit en wilde de Helper Westsingel indraaien. Daarbij werd de brommerrijder over het hoofd gezien. Deze kon nog uitwijken maar kwam daarbij wel ten val.”

Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Ambulanciers hebben het slachtoffer gestabiliseerd. Daarna is de persoon met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.” Vanwege het ongeluk was de straat enige tijd afgesloten. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Deel dit artikel: