Austin Matautia mag eindelijk spelen voor Lycurgus

sport
Foto via Amysoft Lycurgus

Na iets meer dan twee weken wachten kan Amysoft Lycurgus eindelijk beschikken over de diensten van passer-loper Austin Matautia.

De 23-jarige Amerikaan werd begin september naar Groningen gehaald, als vervanger voor Craig Ireland. Matautia mocht echter nog niet spelen, omdat hij nog geen werkvergunning had voor Nederland. Volgens zijn club is deze nu binnen en mag hij officieel het wedstrijdshirt van Lycurgus aantrekken.

Matautia vliegt vrijdag nog naar Italië, zodat hij zich bij de rest van de volleybalformatie kan aansluiten. Lycurgus is bezig met haar oefencampagne voor het komende seizoen. De Groningse volleybalclub speelt vrijdagavond voor de tweede keer een oefenwedstrijd tegen Volley Tricolore uit Reggio Emilia. De eerste oefenwedstrijd tegen de Italiaanse volleybalformatie ging donderdag verloren met 3-1.

Deel dit artikel: