WK-kwalificatie start in Groningen voor OranjeLeeuwinnen

nieuws
Foto Wouter Holsappel.

De eerste kwalificatiewedstrijd voor het Nederland Vrouwenelftal, richting het WK in Australië en Nieuw-Zeeland, wordt op vrijdag 17 september gespeeld in de Euroborg. Dat heeft de KNVB vrijdagmiddag bekend gemaakt.

Het duel tegen Tsjechië wordt het eerste duel van de Oranjevrouwen onder leiding van de nieuwe bondscoach, de Brit Mark Parsons. Hij volgt Sabrina Wiegman op, die na de Olympische Spelen afscheid nam en naar Engeland vertrok.

Volgens de KNVB is er, onder voorbehoud van overheidsmaatregelen, 2/3e van de stadioncapaciteit beschikbaar voor bezoekers tijdens de wedstrijd. Alle supporters moeten een coronatoegangsbewijs (negatieve coronatest of volledig vaccinatiebewijs) kunnen tonen om de wedstrijd te kunnen bezoeken.

De vrije verkoop van kaarten voor deze wedstrijd start op vrijdag 13 augustus om 12.00 uur. Oranje ClubCardhouders kunnen op woensdag 11 augustus al kaarten kopen.

Deel dit artikel: