Vertraging op A7 door verkeersongeluk bij Lettelbert

nieuws
Foto: Jelte Haumersen - 112groningen.nl

Automobilisten op de A7 die zondagmiddag richting de stad reden hebben te maken gehad met vertraging. De oorzaak was een verkeersongeluk ter hoogte van Lettelbert.

Het ongeluk gebeurde rond 14.20 uur. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. Beide voertuigen raakten flink beschadigd. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Ambulanciers hebben de inzittenden van beide voertuigen gecontroleerd. Voor zover bekend hoefde er niemand mee naar het ziekenhuis. Om de hulpverleners veilig hun werk te kunnen laten doen, sloot Rijkswaterstaat één rijstrook af.

Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen geborgen. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht.

Deel dit artikel: