Inboedel Postiljon Hotel Haren volgende week onder de veilinghamer

nieuws
Bron GoogleMaps

Vanaf 3 september kan er online worden geboden op de inboedel van het voormalige Postiljon Hotel in Haren. De inventaris van het oude café, het restaurant, de bar en de zalen komt onder de hamer. 

Naast stoelen, tafels, keukeninventaris en andere praktische en bruikbare zaken gaan ook een aantal collectors items naar de veiling. Zo wordt onder andere de originele sulky geveild waarmee Jan Wagenaar en zijn paard ‘QuickSilver S’ in de jaren zestig talloze internationale successen boekte. Ook veel schilderijen, tekeningen, foto’s en andere voorwerpen die met de drafsport te maken hebben zijn nog in het lege hotel terug te vinden.

Eigenaar Frans Kappenburg gaat op de locatie van de voormalige Postiljon Hotel (nu het ‘Nescio Hotel) een nieuw hotel en appartementen bouwen. De hotelvleugels blijven voorlopig nog in het gebruik bij de COA.

De online veiling loopt van 3 tot en met 15 september. Maandag 13 september is er een kijkdag.