Ladiesrun rond Kardinge voor hulp aan ex-prostituees

nieuws

Onder de naam ‘Ren voor haar leven!’ kunnen vrouwen, op zaterdagochtend 18 september, vijf of tien kilometer hardlopen in het natuurgebied van Kardinge. Met de looptocht wordt geld opgehaald voor veilige opvangplekken voor vrouwen, die uit de prostitutie willen stappen. 

Het event maakt deel uit van de landelijke actie ‘Vrouwen lopen voor vrouwen’. De opbrengst gaat naar hulp en opvang van kwetsbare vrouwen die geholpen worden bij Terwille, een organisatie de vrouwen en slachtoffers van loverboys helpt om uit
de prostitutie te stappen.

Het start- en eindpunt van de Ladiesrun is aan de Bieskemaar in Groningen. Het programma start op 18 september om 10.00 uur en eindigt rond 12.30 uur. Na afloop staat er voor de deelneemsters vers fruit en een heerlijke, gezonde smoothie klaar voor de lopers. Bekijk de website voor meer informatie en opgave.