Bezorgfietser komt ten val in de Kleine Gelkingestraat

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk in de Kleine Gelkingestraat is zondagavond een bezorgfietser gewond geraakt. Dat meldt Patrick Wind van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 19.50 uur ter hoogte van de kruising met het Gedempte Zuiderdiep. “De maaltijdbezorger was op zijn fiets onderweg om een bestelling af te leveren”, vertelt Wind. “In de Kleine Gelkingestraat moest de man een noodstop maken vanwege een vrachtwagen die in de straat stil stond. Door deze noodstop ging de bezorger onderuit en kwam hij ten val.”

Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Ambulanciers hebben het slachtoffer gecontroleerd. Hij kon ter plaatse behandeld worden en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.” De mensen die zaten te wachten op hun bestelling hebben een nieuwe maaltijd aangeboden gekregen.

Deel dit artikel: