Tien genomineerden voor Groninger Ondernemingsprijs zijn bekend

nieuws
Foto: Groninger Ondernemersprijs

Uit tientallen aanmeldingen heeft de jury van de Groninger Ondernemersprijs tien bedrijven geselecteerd voor de editie van 2021. De genomineerden werden vrijdagochtend bekend gemaakt.

Onder de genomineerden bevinden zich vijf bedrijven uit de gemeente Groningen: De Verbinding, iWink, LCW, Maripaan Groep en Oosterpoort Opleidingen.

“Het is heel fijn om te zien dat zoveel mooie bedrijven zijn voorgedragen, of zichzelf hebben aangemeld”, vertelt Groninger Gedeputeerde en juryvoorzitter IJzebrand Rijzebol. “Ik ben ook erg blij met het feit dat het Ommeland goed vertegenwoordigd is naast de stevige delegatie uit de Stad, die we natuurlijk mogen verwachten. Mijn verwachtingen zijn hooggespannen en ik kijk uit naar de pitchpresentaties, eind september!”

De genomineerde ondernemingen worden deze zomer geïnterviewd door vakspecialisten. Mede op basis van hun bevindingen stelt de jury een voorlopige ranking op. Op donderdag 30 september kiest de jury uiteindelijk de drie finalisten. De Groninger Ondernemingsprijs wordt op donderdagavond 18 november officieel uitgereikt.