Woningbrand Van Heemskerckstraat snel onder controle

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

In een woning aan de Van Heemskerckstraat in de stad Groningen heeft dinsdag aan het einde van de middag een keukenbrandje gewoed. Bij de brand raakte niemand gewond.

De melding van de brand kwam rond 17.30 uur binnen waarop een tankautospuit en een hoogwerker ter plaatse werden gestuurd. “Het betrof een pannetje dat op het vuur stond”, vertelt een woordvoerder van de brandweer. “De bewoonster had zich door nog onbekende oorzaak buitengesloten terwijl het pannetje nog op het vuur stond. Toen zij op een gegeven moment rookontwikkeling waarnam is er 112 gebeld.”

Uiteindelijk viel het allemaal mee. “Toen wij ter plaatse kwamen was het gelukt om weer toegang te krijgen tot de woning. Wij hebben een nacontrole uitgevoerd maar konden al snel weer terugkeren naar de kazerne.”

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl