Twee gewonden bij steekincident in Beijum, politie zoekt getuigen (update)

Bij een incident op de Bottemaheerd in de Groningse wijk Beijum zijn maandagavond twee jongens gewond geraakt. Dat meldt de politie dinsdagochtend.

Bij het incident raakten twee jongens (17 en 15 jaar oud) lichtgewond. De vijftienjarige jongen moest door ambulancepersoneel worden behandeld aan een snijwond. Het tweede slachtoffer raakte slechts oppervlakkig gewond, maar had wel een snee in zijn jas. De derde van de groep fietsende tieners, ook vijftien jaar oud, bleef ongedeerd.

De politie is direct een onderzoek gestart naar het incident, maar tot nu toe ontbreekt van de daders elk spoor. Deze personen zou de jongens, in het voorbijgaan op een scooter, hebben gesneden. De politie vraagt, naast een oproep aan getuigen om zich te melden, ook om camerabeelden waarop de daders te zien zouden zijn.

Mensen die iets verdachts hebben gezien of gehoord, kunnen telefonisch contact opnemen met de politie via  0900-8844 of anoniem via 0800-7000. U kunt beeldmateriaal uploaden via politie.nl.

 

Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: