Podcast – TikTok-raps over eenzaamheid van Groninger psychologe raken gevoelige snaar

nieuws
Screencap uit video van Daisy Veenstra

Sinds een paar maanden maakt de 25-jarige Groningse psycholoog Daisy Veenstra, op het sociale medium TikTok, raps over jongeren die het moeilijk hebben door de coronamaatregelen. In de podcast ‘Groningen deze week’ praat Hielke Boersma over haar teksten en de reacties die ze krijgt van de tienduizenden jongeren die haar volgen.

Een aantal nummers van Veenstra zijn inmiddels meer dan een miljoen keer bekeken. Teksten over eenzaamheid en het gebrek aan perspectief voor jonge mensen tijdens de coronacrisis, raken een gevoelige snaar onder haar luisteraars.

De podcast-serie ‘Groningen Deze Week’ is te beluisteren via alle podcast apps, waaronder Spotify en Apple Podcasts.