Eerste paal voor nieuw sportcomplex bij Kardinge gaat maandag de grond in

nieuws

Aanstaande maandag begint de bouw van een nieuw sportcomplex bij Kardinge, het in-en outdoor sportcomplex Momentum. Drie bedrijven gaan er een survival- en obstakelbaan bouwen, met daarnaast ruimte voor indoorsporten.

Naast het sportcentrum komt er een winkel voor buitensporten, opgezet door het Steenbok Sport Activity Centre. Dit bedrijf ontwikkelde ook de nieuwe obstakelbaan. Daarnaast verhuist Het Loopsportcentrum van Oosterhogebrug naar Kardinge en komt er een bedrijf voor re-integratie en de behandeling van burn-outs in het pand. Deze bedrijven gaan gebruik maken van twee grote sportruimtes in het complex, evenals een eetgelegenheid.

De bedrijven verwachten dat de bouw eind 2021 klaar zal zijn.

Deel dit artikel: