“Test- en vaccinatielocaties maandag gesloten, locaties in Stad vanaf 12.00 uur open”

nieuws
Foto Martini Ziekenhuis. Vaccinatie tegen corona

De test- en vaccinatielocaties van de GGD Groningen zijn vanwege het weeralarm maandag gesloten. De locaties in de stad zijn maandag vanaf 12.00 uur open.

Het KNMI heeft voor de provincie Groningen een code rood gegeven die geldig is van maandagochtend 07.00 uur tot maandagmiddag 14.00 uur. De GGD heeft daarop laten weten dat alle locaties dicht blijven, alleen de locaties MartiniPlaza en Europaweg gaan vanaf 12.00 uur open. “Heb je maandagochtend een afspraak voor vaccineren of testen? Dan kun je ’s middags terecht vanaf 12.00 tot 16.30 uur op onze vaccinatie- en testlocatie in MartiniPlaza of op onze testlocatie aan de Europaweg”, laat de GGD weten. “Je hoeft dus geen nieuwe afspraak te maken, maar je kunt langskomen met je afspraakbevestiging van maandag 15 februari 2021. Dit kan ook als je bijvoorbeeld een afspraak had in Delfzijl. Ook met die afspraakbevestiging kun je terecht bij onze locaties aan de Europaweg en MartiniPlaza.”

Als je liever op een ander moment komt dan heb je de mogelijkheid om de vaccinatieafspraak te verzetten. Daarvoor kun je het telefoonnummer bellen dat in de uitnodigingsbrief staat. Voor een nieuwe corona testafspraak kun je contact opnemen op telefoonnummer 0800 18 02 of via de website coronatest.nl.

Deel dit artikel: