Politie doet inval in bedrijfspand Lavendelweg en treft vuurwapens en harddrugs aan

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Agenten hebben zaterdagavond een inval gedaan in een bedrijfspand aan de Lavendelweg in de stad. Daarbij werd een 21-jarige inwoner uit Leek aangehouden.

De inval vond plaats rond 21.00 uur. De politie deed een inval omdat er het vermoeden bestond dat er in het gebouw mogelijk harddrugs aanwezig zouden kunnen zijn. Bij de inval werd de 21-jarige persoon aangetroffen. In het gebouw bleek 250 gram harddrugs aanwezig te zijn en ook twee vuurwapens met munitie.

Het is niet de eerste keer dat agenten een inval in het pand doen. In april vorig jaar gebeurde dit ook. Toen werden er veertien bekeuringen uitgedeeld vanwege een illegale pokeravond. De politie doet verder onderzoek in de zaak.

Deel dit artikel: