Horeca Groningen lanceert eigen bestelplatform

nieuws
Foto: Het Poortershoes / Kroeg van Klaas

Horeca Groningen heeft een onafhankelijk eet- en bestelplatform gelanceerd. De site geeft een compleet overzicht van horecazaken met een afhaal- en bezorgservice in stad en ommeland.

Met het platform wil Horeca Groningen ondernemers tijdens de coronacrisis een extra steuntje in de rug bieden. De site laat van elke horecaonderneming een uitgebreid bedrijfsprofiel zien, met menukaarten, keukens, foto’s en eventuele vacatures. Binnen drie klikken komen belangstellenden bij de bestel- of afhaalmogelijkheden.

Het idee voor het platform ontstond begin dit jaar, tijdens de eerste lockdown. “We voorzagen dat bestellen de nieuwe norm werd en dat is nog steeds zo in de huidige coronasituatie”, zegt Joris van Berkel van Horeca Groningen. “Dat betekent dat horeaondernemers geheel afhankelijk werden van bestaande en dure bestelplatforms, of eigen bestelmogelijkheden moesten gaan aanbieden.” Ondernemers kunnen tot 1 juni 2021 gratis deelnemen aan http://horecagroningen.nl.