Volleybalclub Lycurgus actief op 300 basisscholen

nieuws
foto: Gerrie van der Boom - FotoKlick Fotografie

Volleybalclub Amysoft Lycurgus wil zich de komende jaren nadrukkelijk inzetten voor de regio en voor diverse doelgroepen. Dat staat in het strategisch plan 2020-2023 van de club.

Onder het motto “SAMEN in de maatschappij’ heeft de veelvoudig landskampioen volleybal twee grote projecten omarmd. Hierbij is gekozen voor de leeftijdsgroep van 5 tot 18 jaar. Juist die groep heeft heeft positieve en plezierige sportervaringen nodig.

De club bezoekt de komende drie jaar een kleine 300 basisscholen in de provincie Groningen. Clubleden en trainers geven dan volleybalclinics aan zo’n 25 duizend leerlingen. Ook wordt meer contact gezocht met lokale volleybalverenigingen.

Lycurgus gaat zich ook twee jaar lang inzetten voor het Jeugd Fonds Sport & Cultuur, zowel qua fondsenwerving, als bevordering van de bekendheid en zichtbaarheid. Dat gebeurt tijdens en rondom volleybalwedstrijden.

Deel dit artikel: