Glazenwasser overleden na ongeluk met hoogwerker op Zernike Campus

nieuws
Foto: Wouter Holsappel

De glazenwasser, die vorige week gewond raakte bij een ongeluk met een hoogwerker op de Zernike Campus, is overleden aan het letsel wat hij daarbij opliep. Het bedrijf waar de man voor werkte plaatste dinsdagmiddag een in memoriam voor de 53-jarige man.

“Wij verliezen niet alleen een fijne, loyale collega maar zeker ook een vakman. Een vakman, die met zijn perfectionistische blik en passie voor een grote kwaliteitsverbetering van onze dienstverlening bij de Hanzehogeschool heeft gezorgd”, zo schrijft de werkgever van de man op Facebook.

Het eenzijdige ongeval vond afgelopen woensdag plaats bij een gebouw van de Hanzehogeschool . Rond half acht viel de hoofdwerker om. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Deel dit artikel:
Adverteren?