Brandweer in actie voor kind bekneld achter verwarming

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

De Harense brandweer moest dinsdag aan het einde van de middag in actie komen voor een kind dat bekneld was komen te zitten achter een verwarming.

Het voorval gebeurde rond 17.00 uur bij een dansschool aan het Raadhuisplein in Haren. “Een kind was met haar knietje bekneld komen te zitten achter de verwarming”, vertelt de eigenaresse van de school. “We hebben de brandweer laten komen en zij hebben het kind bevrijd. Ik heb begrepen dat het momenteel weer goed met het kind gaat. Toen het net gebeurd was was er even wat paniek en vloeiden er wat tranen, maar toen de brandweerlieden het slachtoffertje bevrijd hadden stond er al weer een grote glimlach op het gezicht.”

Incidentfotografen laten weten dat het kind nog wel even is nagekeken in een ambulance maar dat deze uiteindelijk niet mee hoefde naar het ziekenhuis. Hoe het precies heeft kunnen gebeuren is onbekend. “Eigenlijk is het onmogelijk om er vast komen te zitten, maar het blijven kinderen. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen en daar zijn we heel erg blij om.”

Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie