Boeren steunen FC Groningen met lawaaiactie

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Boeren hebben zaterdagavond met een lawaaiactie FC Groningen gesteund voorafgaand aan de wedstrijd tegen Vitesse.

Eddy Meijer woont in één van de flats bij het stadion en zag rond 19.30 uur allemaal bedrijvigheid …
“Ja, ik zag allemaal oranje geflikker. Van die zwaailichten. Ik ben toen even naar beneden gegaan en zag dat er zo’n tien landbouwvoertuigen stonden opgesteld naast het Alfa-college bij de Euroborg. Op de voertuigen waren spandoeken aangebracht met daarop teksten als: ‘boeren geven nooit op’ en ‘kop d’r veur’.”

Het gaat om een actie van agrariërs die normaal in één van de skyboxen van de FC zitten. Ze zijn naar de Euroborg gekomen om met toeters en spandoeken de club een hart onder de riem te steken. Vanwege de coronamaatregelen is er geen publiek welkom bij de voetbalwedstrijden.

Een liveblog met betrekking tot de wedstrijd vind je op deze pagina.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Deel dit artikel: