Rijstrook A28 afgesloten vanwege loshangend verkeersbord

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Een rijstrook van de A28 is woensdagmiddag enige tijd afgesloten geweest wegens een loshangend verkeersbord. Dat meldt Rijkswaterstaat.

De melding van een loshangend verkeersbord kwam rond 17.00 uur binnen. Verkeer vanaf het Julianaplein richting Assen ondervond er hinder van. Het bord hangt tussen de afrit Groningen-Zuid en Haren. Om de situatie veilig te stellen werd er een spoedreparatie uitgevoerd waardoor de linkerrijstrook afgesloten was.

Volgens Patrick Wind van 112groningen.nl gaat het om een snelheidsbord dat gevaarlijk los hangt. Rijkswaterstaat heeft direct actie ondernomen omdat er in de avond een krachtige wind voorspeld wordt. Het KNMI heeft uit voorzorg ‘code geel’ afgekondigd.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Deel dit artikel: