Gul gebaar van FC Groningen voor gul gebaar van stadionspeaker

Clubliefde deed Jan Wilderman, de man wiens stem al zo’n veertig jaar door de speakers van FC Groningen schalt, besluiten om zijn vrijwilligersvergoeding te doneren aan de Stichting ‘Laat ons weer eens samen juichen’. Dat mooie gebaar was voor supporterscoördinator Matthias Mulder aanleiding om thuis bij Wilderman langs te komen met twee bijzondere cadeau’s.

In ruil voor de gulle gift van Wilderman kreeg hij, mede namens sponsor Office Center, een officieel wedstrijdshirt en een gesigneerde wedstrijdbal. Een prachtcadeau voor de collectie van Wilderman.

“Ik het dat geld niet nodig, dus voor mij was dat een kleine moeite”, aldus Wilderman. “Ik wilde wel graag dat het geld niet bij de algemene middelen terecht kwam, maar specifiek bij de actie. Daarom heb ik gedacht: laat maar zitten.”

Deel dit artikel: