Vrouw slachtoffer van zedenmisdrijf in Paddepoel

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Een 67-jarige vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag slachtoffer geworden van een zedenmisdrijf in de wijk Paddepoel. De politie is op zoek naar getuigen.

Het incident vond plaats rond 03.00 op het Venuspad in de wijk. “De vrouw liep samen met haar hondje op het Venuspad dat rond een vijver ligt die omsloten wordt door de Zonnelaan en de Venuslaan. Op een gegeven moment blijft ze even stilstaan. Op dat moment wordt zij ineens vastgepakt door een man. De vrouw verzette zich hierbij een schreeuwde hard om hulp. Desondanks kon ze niet voorkomen dat ze slachtoffer werd van een zedenmisdrijf. De man liep daarna weg in de richting van de Zonnelaan.”

De verdachte is een getinte man in de leeftijd van 25 tot 35 jaar. Hij is tussen de 1.70 en 1.80 meter lang en heeft een slank postuur. Tijdens het misdrijf droeg hij een donkerkleurig joggingpak. De man sprak in een voor de vrouw onbekende taal. “Om deze zaak op te lossen en om de dader op te kunnen pakken zijn wij op zoek naar getuigen die op of rond het tijdstip iets gezien hebben in de buurt van het Venuspad. Ook zijn we op zoek naar camerabeelden uit de buurt waar mogelijk de verdachte op staat.” Mensen die meer informatie hebben kunnen contact opnemen op telefoonnummer 0900 88 44 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.