Uitkijktoren De Onlanden (onder begeleiding) open voor bezoekers

nieuws
Leekstermeergebied, De Onlanden, Roderwolde, Drenthe, Nederland, Europa

Natuurmonumenten wil haar bezoekers weer de kans geven vanaf grote hoogte te genieten van De Onlanden. Daarom kunnen bezoekers vanaf aanstaande zondag, samen met een boswachter van Natuurmonumenten, de uitkijktoren in De Onlanden weer bestijgen.

De afgelopen periode waren de boswachters van Natuurmonumenten genoodzaakt de toren af te sluiten voor publiek i.v.m. de geldende corona maatregelen en de beperkte ruimte op de toren. Vanaf zondag 5 juli om 13.30 uur gaat de toren weer open voor bezoekers. De begeleidende boswachter vertelt hen over het gebied.

De toren zal tot 16.00 uur toegankelijk zijn. De verblijfsduur op de toren per bezoeker is ongeveer twintig minuten.

Deel dit artikel: