Supportersteam eerste winnaar Allure Cup in stadion FC Groningen

In het Hitachti Capital Mobility Stadion is voor het eerst sinds het uitbreken van de coronacrisis gevoetbald. Bubbelvoetbal weliswaar. Een team van sponsors en een aantal oud-spelers nam het op tegen een team supporters. Die laatsten wonnen de wedstrijd met 7-2.

Het team van sponsoren stond onder leiding van trainer van FC Groningen Danny Buijs, terwijl het team van supporters assistent-trainer Adrie Poldervaart aan het roer zag. Via de veiling die onlangs werd gehouden voor de stichting Laat ons weer eens samen juichen kon een plekje in het team worden gekocht.

Het evenement werd georganiseerd door Allure, in samenwerking met FC Groningen en Olivier Events. De winnaar van de avond, het supportersteam ging er met een ware bokaal vandoor. Tijdens de prijsuitreiking werd de wens uitgesproken het evenement jaarlijks terug te laten keren.

Deel dit artikel: