Pathé trakteert medewerkers Intensive Care UMCG op bioscoopavondje

nieuws
Foto: Pathé Groningen

Pathé Groningen heeft donderdag 500 bioscooptickets beschikbaar gesteld aan medewerkers van de IC afdeling van het UMCG.

Met de actie hoopt Pathé de zorgmedewerkers een welverdiend rustmoment te bieden tijdens de coronacrisis.“Op deze manier kunnen wij op kleine schaal ook een steentje bijdragen”, vertelt Esther Daems van Pathé Groningen. “De afgelopen maanden hebben de medewerkers van de IC afdeling van het UMCG met man en macht gewerkt om de inwoners van Groningen en omgeving als ook uit de rest van het land te ondersteunen.”

Alle medewerkers kunnen één iemand meenemen naar de bioscoop voor een film naar keuze. Ook in andere steden met een Pathé-bioscoop worden 250 keer 2 kaarten uitgedeeld aan werknemers van ziekenhuizen of zorginstellingen.