Gigantisch doek van FC Groningen siert voormalig V&D-pand aan Grote Markt

nieuws
Foto: FC Groningen

Aan de stellage van het voormalige pand van V&D (tegenwoordig Het Groot Handelshuis) aan de Grote Markt is een groot spandoek van FC Groningen gehangen. Het doek van 24 bij 13 meter is onderdeel van de actie ‘Laat ons weer eens juichen’.

Een projectgroep van Het Groot Handelshuis en vastgoedontwikkelaar MWPO stelde de ruimte op de stellage beschikbaar. Op het doek staat een vijftal voetballers afgebeeld. Met de actie hopen de ontwikkelaars en FC Groningen meer mensen te attenderen op ‘Laat ons weer eens juichen’, wat inmiddels een stichting geworden is waar mensen seizoenskaarten voor FC Groningen kunnen kopen voor mensen met een kleine portemonnee.

Het Groot Handelshuis wordt op dit moment gerenoveerd. Na de verbouwing komen er werkplekken en flexplekken. Ook komt er een grote supermarkt van Jumbo in het pand.

Deel dit artikel: