3D animaties, holografische projecties, lasers en geluid in MartiniPlaza

Vanaf aanstaande zaterdag organiseren MartiniPlaza en DTL Lasertechniek de MartiniPlaza Mega Xperience, een ‘spektakel voor de zintuigen’, met 3D animaties, holografische projecties, lasers, sound en een spectaculaire eindshow. 

De locatie is opgebouwd in verschillende ruimtes, zogenaamde ‘experiences’. Dat zijn surrealistische omgevingen met diverse licht- en geluidshows. Bezoeker wandelen, in een vast tijdsbestek, van de ene naar de andere ruimte. De show is zo ingericht dat de aanwezigen te allen tijde ten minste 1,5 meter afstand kunnen bewaren. Per ruimte geldt een maximum van 8 personen.

M • M • X is speciaal samengesteld voor MartiniPlaza door DTL Lasertechniek. Het bedrijf verzorgde in april en mei de laserprojectie en het uitlichten van de Martinitoren in Groningen. Eerder waren ze zichtbaar met een eigen show op het populaire China Light Festival in Haren (ruim 50.000 bezoekers).

De show is nog tot 25 juli te bezoeken in MartiniPlaza. Vooraf kaarten bestellen is verplicht, dat kan via de website van MartiniPlaza.