Scooter en auto botsen in Paterswolde

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk woensdag aan het einde van de middag zijn een scooter en een personenauto op elkaar gebotst op de Hoofdweg in Paterswolde. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 17.20 uur ter hoogte van de kruising met de Vennerstraat. “Hoe het precies heeft kunnen gebeuren is onbekend”, vertelt Ten Cate. “Een scooter met daarop twee dames kwam op de kruising in botsing met een personenauto. Het tweetal kwam daarbij ten val.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Beide slachtoffers zijn in de ambulance gecontroleerd op hun verwondingen.”

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. Beide voertuigen raakten licht beschadigd.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: