Lijnbus schept fietser op Engelberterweg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Een fietser is woensdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeluk op de Engelberterweg. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur ter hoogte van de Woldjerspoorweg. “Hoe het precies heeft kunnen gebeuren is onbekend”, vertelt Ten Cate. “Een fietser is geschept door een lijnbus. Ooggetuigen vertellen dat de fietser op het laatste moment voor de bus langs ging. De chauffeur kon de aanrijding niet meer voorkomen.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Ambulanceverpleegkundigen hebben het slachtoffer gestabiliseerd. Daarna is deze met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.”

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. Vanwege het ongeluk was de weg volledig dicht.