Fietsster gewond bij verkeersongeluk Turfsingel

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk zaterdagmiddag op de Turfsingel is een fietsster gewond geraakt. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 15.30 uur ter hoogte van de Ebbingebrug. “Hoe het precies heeft kunnen gebeuren is onbekend”, vertelt Ten Cate. “Een automobilist schepte de fietsster waarbij de vrouw ten val kwam. Omstanders zijn direct begonnen met het verlenen van eerste hulp. Even later werd dit overgenomen door verpleegkundigen van de ambulance. De vrouw is na stabilisatie met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Het overige verkeer ondervond enige hinder. “Agenten en medewerkers van Handhaving hebben ervoor gezorgd dat alles in goede banen werd geleid. Daarnaast heeft men onderzoek gedaan naar de precieze toedracht.”

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl