Fietser zwaargewond bij ongeluk N361

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk woensdagmiddag op de N361 tussen Groningen en Winsum is een fietser ernstig gewond geraakt. Dat meldt Raymond Meter van de incidentenwebsite meterfotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 14.45 uur ter hoogte van de fietsoversteekplaats bij de Tjardaweg. “Hoe het precies kon gebeuren is onbekend”, vertelt Meter. “Een automobilist heeft een fietser geschept. De fietser is daarbij ernstig gewond geraakt.” Hulpdiensten zijn inmiddels ter plaatse. Het ambulancepersoneel krijgt hulp van de bemanning van de traumahelikopter. “Het Mobiel Medisch Team is zojuist geland.”

“Het is een flinke klap geweest”, vertelt Rick ten Cate van tencatefotografie.nl. “De fietser is bij de botsing op de voorruit van de auto terecht gekomen. Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer gestabiliseerd. Daarna is deze met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.” De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. Vanwege het ongeluk is één rijbaan afgesloten.

Later meer.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Raymond Meter – meterfotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Raymond Meter – meterfotografie.nl
Foto: Raymond Meter – meterfotografie.nl