Buurtcentrum Het Poortershoes en Kroeg van Klaas slaan handen ineen

nieuws
Foto: Het Poortershoes / Kroeg van Klaas

Buurtcentrum Het Poortershoes en de Kroeg van Klaas in de Oosterpoortwijk gaan samenwerken. Dat is maandag bekendgemaakt.

De coronacrisis heeft grote gevolgen gehad voor zowel het buurtcentrum als de Kroeg van Klaas. Beiden moesten hun deuren halverwege maart sluiten. Het eethuisgedeelte van Het Poortershoes, dat elke dinsdag tot en met donderdag een driegangenmenu serveerde, begon al snel na de sluiting met het aanbieden van een afhaalmaaltijden-service. Dit werd in korte tijd erg populair. Sinds 1 juni mag de horeca weer open en mag de Kroeg van Klaas weer bezoekers ontvangen. Onder het motto ‘samen sterk’ is er samenwerking gezocht waarbij gasten van de Kroeg van Klaas nu een maaltijd bij Het Poortershoes kunnen bestellen en deze op het terras op kunnen eten.

Andersom is ook mogelijk. Omdat er bij Het Poortershoes vanwege de coronamaatregelen binnen niet gegeten mag worden kunnen mensen die een bestelling komen ophalen ervoor kiezen om dit vervolgens op te eten bij de Kroeg van Klaas. De maaltijden in Het Poortershoes worden bereid door chef-kok Sytse Kramer. Op dinsdag, woensdag en donderdag worden er van 17.00 tot 19.30 driegangenmenu’s geserveerd.

Meer informatie is te vinden op de website van Het Poortershoes.