Zwaar voertuig laat asfalt opspatten; auto beschadigd

nieuws
Foto: Raymond Meter - meterfotografie.nl

Op de Savornin Lohmanlaan in de wijk Coendersborg is woensdagmiddag een personenauto beschadigd geraakt door opspattend asfalt. Dat meldt Raymond Meter van de incidentenwebsite meterfotografie.nl.

“De gemeente is op dit moment bezig met een spoedreparatie”, vertelt Meter halverwege de middag. “Eerder in de middag is het hier misgegaan. Een zwaar voertuig is door de straat gereden waarbij er asfalt los is geraakt en weggespat is. Omstanders laten weten dat het een shovel is geweest die tijdens het rijden met de vork in het asfalt heeft geprikt. Andere mensen verklaren dat het een trekker is geweest. De bestuurder is na het voorval doorgereden.”

Het opspattende asfalt beschadigde een personenauto die langs de weg geparkeerd stond. “Het asfalt is tegen de achterruit van de auto gekomen. Het raam raakte hierbij fors beschadigd.” Er wordt onderzoek gedaan naar de precieze toedracht.

Foto: Raymond Meter – meterfotografie.nl
Foto: Raymond Meter – meterfotografie.nl
Foto: Raymond Meter – meterfotografie.nl