Brommer in lichterlaaie aan Haydnlaan

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Aan de Haydnlaan in de wijk Helpman is woensdagavond een brommer in de brand geraakt. Dat meldt Patrick Wind van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

De melding van de brand kwam rond 22.20 uur binnen bij de hulpdiensten waarop de Groninger brandweer een bluswagen ter plaatse stuurde. “De brommer bevindt zich op het terrein van een jeugdzorginstelling”, vertelt Wind. “Het voertuig bevindt zich in de bosjes en is daar in de brand geraakt.” Brandweerlieden hebben het vuur met één straal hogedruk bestrede maar konden niet voorkomen dat het vehikel volledig uitbrandde.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Hier wordt onderzoek naar gedaan. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl