Insturen van ideeën voor ‘Toukomst’ met twee weken verlengd

nieuws
Foto Andor Heij: Stadspark, paviljoen

Het insturen van ideeën voor het project Toukomst is met twee weken verlengd, tot en met dinsdag 31 maart. Dat heeft de organisatie “Nationaal Programma Groningen” besloten.

De organisatie kreeg de afgelopen dagen meermalen de vraag om meer tijd voor het project uit te trekken, omdat mensen momenteel iets anders aan hun hoofd hebben. Bovendien kunnen door het coronavirus diverse activiteiten niet doorgaan.

Voor Toukomst.nl kunnen alle Groningers die een goed plan hebben voor de toekomst van onze provincie een idee insturen. Nationaal Programma Groningen stelt 100 miljoen euro beschikbaar voor plannen die een grote bijdrage leveren aan thema’s als leefbaarheid en economie in de provincie. Het geld is compensatie voor de aardbevingen veroorzaakt door de gaswinning.