Danny Buijs nog twee jaar hoofdcoach FC Groningen

Danny Buijs blijft hoofdtrainer van FC Groningen. De club en de 37-jarige trainer zijn het eens geworden over een contractverlenging van twee jaar.

De twee partijen geven woensdag een toelichting tijdens een persconferentie in het stadion. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus en Buijs vertellen dan hoe ze tot deze keuze zijn gekomen.

Ondanks de nodige kritiek op het weinig aantrekkelijke spel, staat FC Groningen momenteel op de achtste plaats in de eredivisie. Dat is dezelfde plek waarop de ploeg van Buijs vorig jaar eindigde na diens eerste seizoen als trainer. Vooral in het eigen stadion is de FC moeilijk te kloppen.

Deel dit artikel:

  1. Nog eens twee jaar onzinnig clichés aanhoren en naar visieloos en onaantrekkelijk voetbal kijken. De tribunes stromen leeg, de zakelijke partners lopen weg vanwege het verschrikkelijke spel en het contract met de trainer wordt verlengd. Welke gedachte hieraan ten grondslag ligt is onduidelijk.

  2. Het voetbal was ook voor Buijs meestal grijs en saai. Wat was nou het laatste ECHT leuke seizoen? Moet je echt een eind terug in de tijd want onder Faber, Maaskant en vd Looi was het ook niet veel soeps. Betonvoetbal en resultaatvoetbal. En een legerlopend stadion. Wat je in elk geval wel weet is dat we onder Buijs nog twee jaar betonvoetbal krijgen, saai voetbal, achtste, play offs die verloren worden en dan weer van voor af aan hetzelfde verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *