Ad Visser verzorgt driemaal inleiding voor David Bowie’s ‘Lazarus’

nieuws

De voorstelling “Lazarus”, rond het werk van de Engelse zanger David Bowie, staat van 13 t/m 31 mei in MartiniPlaza Theater. Op drie avonden komt Ad Visser, bekend van het programma Toppop, langs om een inleiding te geven bij ‘Lazarus’.

De voorstelling, onder regie van Ivo van Hove, ontving heel goede reacties, en kreeg vorige maand vier Musical Awards. In de voorstelling hoor je een groot aantal hits van Bowie, die vier jaar geleden overleed, na een succesvolle carriere van ruim veertig jaar.

Ad Visser verzorgt op 15, 22 en 31 mei een inleiding. Hij had jarenlang persoonlijk contact met Bowie en geeft een nieuwe kijk op diens denken en werken.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *