Waarom hangt deze Groningse agente in een boom?

nieuws
Foto: Instagram account wijkagent_050laanstra

Agente Danielle Laanstra van de politie in Groningen postte dinsdagmiddag een bijzondere foto op haar Instagram-account.

Met een kruising tussen een knuffel (21 januari is internationale knuffeldag) en de zogenaamde ‘koala challenge’, die eerder deze maand viraal ging op sociale media, wil ze andere agenten aansporen geld te doneren voor de bestrijding van de bosbranden in Australië. “ Nationaal dragen we zorg voor de veiligheid van mens en dier. Maar internationaal zijn er ook inzetten die er toe doen en waar de Nederlandse politie (soms) uitgevraagd worden om te helpen,”  zo schrijft Laanstra op haar Instagram-account.

De ‘koala-challenge’, die eerder deze maand werd gestart door fitnessdranken-producent FITAID, wordt eigenlijk handend onder een drukbank uitgevoerd. Voor elke video die de challenge bevat, beloofde het bedrijf vijf Australische dollar te doneren aan de bestrijding van de bosbranden.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#soskoala! Nationaal dragen we zorg voor de veiligheid van mens en dier. Maar internationaal zijn er ook inzetten die er toe doen en waar de Nederlandse politie (soms) uitgevraagd worden om te helpen. Nu zijn er vele humane acties t.a.v. Australië. Australië gaat ook mij aan het hart en dit is een post op persoonlijke titel. Ik draag al mijn collega’s op sociale media uit om deze actie te ondersteunen en uiteraard zelf een donatie te doen. Dus……. zal ik een start maken met een challenge uitnodiging? 😉👮‍♀️👮‍♂️ @jeugdpolitie_groningen @politie_noord_drenthe @politienoordnederland (post van 31 maart 2015 geldt dus niet😋😋) @teamchefpolitiezuidoostfryslan @pol_westerkwartier #politieteamZuidGroningen #Australië #bosbranden #politie #eenheidnoordnederland

Een bericht gedeeld door D.Laanstra👮‍♀️ (@wijkagent_050laanstra) op

Deel dit artikel: