Steen vanaf ecoduct op auto gegooid

nieuws
Foto: 112groningen.nl

De inzittenden van een personenauto zijn dinsdag met de schrik vrijgekomen nadat op de oostelijke ringweg een steen op hun auto was gegooid. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het voorval gebeurde even na 14.00 uur. De bestuurster reed samen met een aantal vriendinnen vanaf de zuidelijke ringweg richting het noorden toen er op de N46 ter hoogte van Kardinge ineens een steen op het voorraam belandde. De steen beschadigde het raam. In een oogwenk zag de bestuurster dat er een aantal mensen op het ecoduct over de ringweg stonden.

De vrouw is daarop naar het ecoduct gereden maar toen ze daar kwam was er niemand meer te bekennen. Mensen die iets gezien hebben, of meer informatie hebben over dit voorval kunnen terecht bij de politie op telefoonnummer 0900 88 44.

Deel dit artikel:

  1. Slechte jeugd gehad, omstandigheden door gescheiden ouders, foute vrienden, niet straffen anders zijn ze hun toekomst kwijt, zoveel dooddoeners met pappen en nathouden zal er wel voorbij komen als de daders worden gepakt. Of is het woord “daders” ook al verboden te gebruiken?…Anders maar helpen afleiding zoeken met gratis naar bijv. kickboksen, waar ze leren hoe te kopschoppen? Maar mensen in groot gevaar brengen of zelfs bijna dodelijk treffen is steeds vaker bijzaak?

    Om daders hun toekomst toch nog vorm te kunnen geven en te straffen, verplicht bij scholen langs waar ze -moeten- vertellen hoe idioot ze zijn en ze anderen in groot gevaar hebben gebracht. Wie vervolgens niet op komt dagen gaat naar putjes graven kamp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *