Inlogproblemen bij 14.000 RUG-accounts door technische storing

nieuws
Foto: Joachim Kohler via WikiMedia

Volgens de Rijksuniversiteit Groningen zijn ruim 14.000 RUG-accounts dinsdag niet of moeilijk te gebruiken. Dat komt door een technische storing, veroorzaakt door de invoering van universiteitsbreed softwareprogramma.

De universiteit verwacht dat de problemen de hele dag blijven bestaan. Woordvoerder Jorien Bakker van de RUG meldt aan de Universiteitskrant dat er geen gegevens verloren zijn gegaan en dat het gaat om een puur inlogprobleem.

Studenten konden vanaf het einde van de ochtend wel weer inloggen, zo meldt de universiteit aan RTV Noord. Medewerkers laten op sociale media weten dat ze overwegen terug naar huis te gaan.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *