Herhaalde getuigenoproep, schade aan brug 60.000 euro

nieuws

De politie roept nogmaals getuigen van de brugbrand bij de Meerpaal op zich te melden. De schade aan de brug bedraagt 60.000 euro.

Op nieuwjaarsdag omstreeks 07:25 uur brandde de loopbrug aan de Meerpaal. De brandweer heeft de brug niet meer kunnen redden en deze kan als verloren beschouwd worden.

‘Er is een onderzoek opgestart en we vragen jullie om hierin mee te denken. Ben je getuige geweest of weet je meer? Bel ons dan op 0900-8844 of bel anoniem 0800-7000. Je kan je ook altijd melden bij de wijkagenten op het spreekuur op donderdag tussen 10:00 uur en 12:00 uur aan de Kajuit bij het WIJ-team’, aldus de politie.

Deel dit artikel:

  1. Wat een sukkels zijn het toch. Het lijkt stoer tegenover je……..? Maar in werkelijkheid ben je een sukkel om te vernielen wat van iedereen is.

  2. Mensen willen best melden, maar niet getuigen, omdat de daders zoals we inmiddels gewend zijn door D66 rechters met een taakstrafje naar huis worden gezonden. En anoniem melden, is een hachelijke onderneming, immers de politie laat vooral in grote zaken zien dat kroongetuigen een soort van Russische roulette is. Wijkagenten op het het spreekuur op donderdag tussen 10:00 uur en 12:00 uur aan de Kajuit bij het WIJ-team, hoe bedenken ze het. Anoniem bellen dan, ook daarvan mogen we aannemen dat de politie ook alle mogelijke telefoongegevens van de anonieme beller gaat vastleggen.
    Wie toch iets wil melden, installeer op je computer de TOR browser, zet deze in de “veiliger” modus, en ga naar de website van de politie. https://melden.meldmisdaadanoniem.nl/?tags=LANG_NL,WEB_MMA#/report

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *