Gewapende overval Waagstraat in Opsporing Verzocht

nieuws
Per Lui Waagstraat Foto: GoogleMaps Streetview

Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan de overval op een kledingwinkel in de Waagstraat in Groningen van december vorig jaar.

Op 19 december 2019 wordt rond 12:35 uur een herenmodezaak overvallen in de Waagstraat in Groningen. Onder bedreiging van een vuurwapen geeft de winkelmedewerker, een 17-jarige jongen, geld en kleding van het merk Carlo Carlucci af. De politie wil graag weten wie verantwoordelijk is voor deze overval.

Het zou gaan op een blanke man van rond de 1.70m lang met een wat stevig postuur. Hij droeg een bordeauxrood trainingspak met oranje banen op mouwen en pijpen, vermoedelijk een trainingspak van FC Barcelona. De man reed op een mountainbike van het merk Bergamont.

Tips delen met de politie kan via de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *