Organisatie erotische kerstbeurs spoorloos

nieuws

De erotische kerstbeurs in De Suiker is geannuleerd en wie een kaartje heeft gekocht kan fluiten naar zijn geld. Dat meldt stadsblog Sikkom.

Een kaartje voor “Feria de las Fantasias”, een voorstelling vol spanning, erotiek en live shows, kostte 27 euro. Het evenement in het pand op het suikerunieterrein zou plaatsvinden van 20 t/m 22 december. Volgens Sikkom heeft De Suiker de beurs op 19 december geannuleerd. De website van de beurs meldde zelf dat het evenement was uitverkocht.

Wie zijn geld terug wil, krijgt dat niet voor elkaar: volgens Sikkom is de organisator spoorloos. Er wordt niet gereageerd op privéberichtjes en het 06-nummer dat op de Facebookpagina staat, wordt niet opgenomen.

Volgens Suiker Events, de partij die De Suiker beheert en de erotische beurs faciliteert, verliep het contact met de organisatie vanaf het begin al moeizaam. “Op den duur werd het zo kort dag dat we geen kwalitatief event meer op poten konden zetten.” Ook diverse standhouders, die daar erotische kleding en gadgets zouden gaan verkopen. tasten in het duister en melden zich bij Suiker Events.

Sikkom heeft ontdekt dat het bedrijf Feria de las Fantasías in Dordrecht achter de beurs zit. Het gaat om een bedrijf dat aan grondverzet en utiliteitsbouw doet, en als randactiviteit beurzen organiseert. De eigenaar is met de noorderzon vertrokken.