Lekkend motorblok in kelder laat brandweer uitrukken

nieuws

De Groninger brandweer moest zondagavond in actie komen in de Johannes Vermeerstraat. In de woningen werd een benzinelucht geroken. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

De melding van een vreemde lucht kwam rond 21.20 uur bij de hulpdiensten binnen die daarop een bluswagen van de brandweer ter plaatse stuurden. “Bij aankomst zijn de brandweerlieden direct een onderzoek gestart”, vertelt Ten Cate. “Al snel bleek dat de benzinelucht uit de kelder kwam. Een lekkend motorblok zorgde voor de penetrante lucht.” De brandweerlieden hebben een ventilator voor de ingang gezet om daarmee de vreemde lucht te verdrijven.

Niemand raakte gewond en ook geen van de woningen hoefde ontruimd te worden. Het is onbekend hoe de problemen met het motorblok konden ontstaan.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl