Hit the North selectie voor ESNS 2020 bekend; Albumpresentatie in Oost

nieuws
Foto: Kick-off Hit the North 2019

Eurosonic Noorderslag heeft dinsdagochtend de nieuwe selectie van het talentontwikkelingstraject Hit the North bekend gemaakt. De negen acts presenteren zich voor het eerst tijdens NOORD in Oost, de club in het oude gymnasium in de Oosterstraat

Uit Friesland doen The Resurrection, Seewolf en Delore mee. Drenthe selecteerde Isa Zwart, Moonradio en Same Old, de Groningse selectie bestaat uit Cashmyra, The Vices en The Desmonds.

Naast de presentatie van de nieuwe selectie talenten, sluit de huidige selectie van Hit the North het jaar af met een showcase en de release van een album.  De presentatie van het vinyl is op woensdag 15 januari tijdens de opening van NOORD in Oost.

Hit the North is het talentontwikkelingstraject van ESNS, Popfabryk, POPgroningen, Kunst & Cultuur Drenthe en Into The Great Wide Open. Ieder van de drie noordelijke provincies levert drie acts aan die geselecteerd worden voor Hit the North. Gedurende vier bootcamps verspreid over een jaar wordt jong muzikaal talent klaargestoomd voor een carrière in de muziekindustrie.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *