Groningers hebben minder kans op vertraging

nieuws

Groningers hebben een stuk minder kans op vertraging bij een treinreis dan Brabanders. Reizigers vanaf het Noorderstation zitten helemaal goed.

Dit blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws en Vertraagd.com. Het volledige artikel staat hier.

Het Noorderstation staat op de 25e plaats van 393 treinstations. 98,2% van de treinen rijdt er op tijd. Het Hoofdstation staat op de 97e plaats met 97,1 treinen op tijd. Station Haren doet het minder goed, 95,7% op tijd leidt tot de 211e plaats.

 

Bij de foto: In 2014 werd actie gevoerd om het Noorderstation weer officieel Noorderstation te gaan noemen in plaats van Station Groningen Noord. NS en ProRail vroegen zo veel geld voor de naamsverandering dat de gemeente van verdere stappen afzag. Meer info hierover.

Deel dit artikel: