Veel belangstelling voor zelfbouw-eilandkavels in Meerstad

nieuws
Foto: Bureau Meerstad

Volgens Bureau Meerstad zijn de zelfbouwkavels op het eilandproject De Zeilen in Meerstad als warme broodjes over de toonbank gegaan. Maandagavond waren 115 stellen aanwezig bij de loting voor de 68 beschikbare kavels bij ’t Hof van Scharmer.

Aan het einde van de avond waren 68 van de 71 kavels toegewezen. “De belangstelling voor dit project geeft aan dat Meerstad steeds populairder wordt onder huizenzoekers en dat veel mensen dromen van wonen aan het water,” aldus wethouder Roeland der Schaaf.

De 71 eilandkavels in De Zeilen zijn onderverdeeld in twee zelfbouwprojecten; Brikland, een schiereiland aan het begin van de wijk, met 8 vrije kavels aan het water; en Zeilanden, een project met twee grote eilandpoten met 63 vrije kavels aan het water.