Lijnbus schampt personenauto, bus rijdt door

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk maandagochtend op de Oostersingel heeft een lijnbus van vervoersbedrijf Qbuzz een geparkeerde auto geschampt. Beide voertuigen liepen flinke schade op. Dat meldt Patrick Wind van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 11.00 uur op de kruising met het Hanzeplein. “De chauffeur wilde vanaf de Oostersingel het Hanzeplein opdraaien”, vertelt Wind. “Bij die manoeuvre schampte de achterkant van de bus de geparkeerde auto. De lijnbus liep hierbij forse lakschade op. De auto liep een aantal krassen op en de spiegel raakte beschadigd.”

De buschauffeur had aanvankelijk niets in de gaten en reed door. Volgens 112groningen.nl is de chauffeur inmiddels wel op de hoogte gesteld en gaat de verzekering de schade-afhandeling regelen.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Deel dit artikel: